BavelWheelz E-chopperverhuur

OVER BAVELWHEELZ

e-chopperverhuur BavelWheelz Breda scooter huren

Hallo,


Wij zijn Suzanne en Maurice Kuiper en wonen in het prachtige dorp Bavel, gemeente Breda.

Begin van deze eeuw (dat klinkt wel heeeel lang geleden) hebben wij elkaar ontmoet aan de andere kant van de wereldbol.... Australie!  Allebei met een backpack op de rug en het land verkennen. Al met al..., wij houden wel van de vrijheid! 


Met de komst van onze 2 zoons, werd onze vrijheid iets beperkter, maar hier hadden we wel een oplossing voor...namelijk een busje ombouwen tot camper en er op uitgaan!  Naarmate onze jongens ouder werden, kregen ze ook meer hun vaste weekendactiviteiten. We zijn toen onze camper gaan verhuren! Super leuk en we krijgen veel energie van al die fijne mensen die met enthousiaste verhalen en een mooie camperervaring terugkomen.


Daarom hebben we uiteindelijk besloten om onze vaste banen achter ons te laten en een sprong in het diepe te wagen, door ons op de zgn. leisurebranche te focussen.  Dit spreekt ons aan en we houden ook van het persoonlijke contact met onze huurders.  We hopen jullie snel bij ons te zien en jullie een gezellige e-chopper tour te kunnen aanbieden!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem hieronder contact met ons op.

 
 
 
 

KvK nummer: 89787196

BTW nummer:NL865109035B01

Bankrek:NL20INGB0675767814

BavelWheelz E-chopperverhuur

Go, Relax & Enjoy!